Φτιάξτε εναλλακτική ντουλάπα στον τοίχο μόνο με μια καρέκλα!

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα μπορούσατε να επεκτείνετε την ντουλάπα σας χρησιμοποιώντας απλά μια ή δύο καρέκλες;

ντουλάπα στον τοίχο μόνο με καρέκλα

Ντουλάπα στον τοίχο μόνο με καρέκλα

Για να καταφέρτε να πετύχετε αυτό το κόλπο θα πρέπει να έχετε μια ή δύο ξύλινες καρέκλες, ένα τρυπάνι και μερικά ούπα (τα οποία θα βρείτε σε καταστήματα με εργαλεία σπιτιού).

Βάλτε την καρέκλα στον τοίχο και αφού κάνετε δύο τρύπες σε αυτόν και στην καρέκλα καρφώστε την προσεκτικά έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσει. Χρησιμοποιήστε το μέρος που καθόμαστε για να βάζετε κουτιά με παπούτσια ή αξεσουάρ. Μπορείτε αν θέλετε να τοποθετήσετε εκεί και βιβλία. Βάλτε τις κρεμάστρες στη μπάρα που ακουμπάμε τα πόδια μας. Βάψτε την καρέκλα στα χρώματα του τοίχου σας για να είναι πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα ή επιλέξτε μια άλλη απόχρωση για να δώσετε περισσότερο στιλ. Αν θέλετε, μάλιστα, μπορείτε και να ντύσετε τις καρέκλες σας με ύφασμα έτσι ώστε να θυμίζουν περισσότερο ντουλάπα.

Καρφώστε την καρέκλα στον τοίχο.

Με το τρικ αυτό εξοικονομείτε αρκετό χώρο καθώς μπορείτε στο χώρο κάτω από την καρέκλα να τοποθετήσετε κάποιο χαμηλό επιπλάκι. Επιπλέον με αυτό το τρικ θα κερδίσετε αρκετό χώρο στη ντουλάπα σας για να κρεμάσετε εκεί τα καινούρια σας ρούχα.

Αυτή η καρέκλα διαθέτει έτοιμες κρεμάστρες!

Έξτρα tip

Μιας και οι ανοιχτές ντουλάπες είναι πλέον must, μπορείτε να κρεμάσετε στην καρέκλα σας αγαπημένα ρούχα που θέλετε να είναι σε κοινή θέα. Στολίστε αν θέλετε την καρέκλα σας με πέρλες ή άλλα κοσμήματα για να της δώσετε περισσότερο στιλ.