Ντουλάπα

Η ντουλάπα είναι το δεύτερο πιο σημαντικό έπιπλο στην κρεβατοκάμαρα, μετά από το κρεβάτι, έτσι καλό θα ήταν να σπαταλήσετε κάποιο χρόνο για να βρείτε τη σωστή για εσάς.
Όπως και στο σχεδιασμό της κουζίνας, έτσι και στο σχεδιασμό της ντουλάπας είναι ουσιώδες να υπολογίσετε το χώρο που χρειάζεστε.
Πόσο χώρο θέλετε για να κρεμάτε πράγματα και πόσο για να αποθηκεύετε σε συρτάρια.

Το υπνοδωμάτιο είναι ο πιο προσωπικός χώρος της κατοικίας μας.
Παρόλα αυτά, όταν αποφασίζουμε να προχωρήσουμε σε ανακαίνιση ή όταν ετοιμάζουμε την καινούρια μας κατοικία, δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο καθιστικό και την κουζίνα, και όχι τόση στο υπνοδωμάτιο.
Είναι ο χώρος που μπορεί για μερικούς να θεωρείται μόνο το δωμάτιο στο οποίο θα κοιμηθούμε, στην πραγματικότητα όμως, είναι ο χώρος που μας ξεκουράζει πραγματικά.
Εκεί έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε, να ξεχάσουμε για λίγο αυτά που μας απασχολούν και να χαλαρώσουμε.
Προσπαθήστε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που να ταιριάζει και με την προσωπικότητά σας, επιλέγοντας έπιπλα, χρώματα και υλικά της αρεσκείας σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε τι σας προσφέρει πραγματικά αυτός ο χώρος.
Φυσικά, δεν θα πρέπει να παραμελήσουμε τη λειτουργικότητά του.

Εξετάστε το ενδεχόμενο τοποθέτησης συρόμενων πορτών για εξοικονόμηση χώρου και εσωτερικό φωτισμό που μπορεί να δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα.

Εάν έχετε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, ή ένα L-διαμορφωμένο χώρο, σκεφτείτε την κατασκευή ενός τοίχου και τη δημιουργία ενός βεστιαρίου με ανοιχτά ράφια και ράγες.
Πρόκειται για μια επιλογή που θα σας εξασφαλίσει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και μια κρεβατοκάμαρα πάντα σε τάξη.

Το υπνοδωμάτιο είναι το μοναδικό δωμάτιο του σπιτιού που δεν χρειάζεται να ανταποκρίνεται στις κοινωνικές δραστηριότητες σας. Φροντίστε μερικές λεπτομέρειες και θα έχετε το σκηνικό που... ονειρεύεστε.

Λειτουργικότητα και Αισθητική! Δύο αξίες άρρηκτα δεμένες .
Είτε ανοιγόμενη, είτε συρόμενη ντουλάπα μπορούμε να σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από υλικά (μελαμίνη - MDF λακαρισμένο ή λουστραρισμένο - καθρέπτη - δέρμα) σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων & χρωματικών αντιθέσεων.

Με συρταριέρες και ειδικούς εργονομικούς μηχανισμούς προσαρμοσμένους στις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας, η ντουλάπα σας θα αποκτήσει την μορφή που ονειρεύεστε.

Μοντέρνα ή κλασσική, συρόμενη ή ανοιγόμενη, έχουμε τις λύσεις .