Πατώματα - δάπεδα deck εξωτερικού χώρου

Πατώματα-δάπεδα deck εξωτερικού χώρουΤα πατώματα-δάπεδα deck εξωτερικού χώρου τα χρησιμοποιούμε για επενδύσεις εξωτερικών χώρων γιατί είναι πολύ ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η αγάπη για το ξύλο το «έβγαλε» και εκτός σπιτιού, κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πάτωμα-δάπεδο deck εξωτερικού χώρου.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, ως δάπεδο στο μπαλκόνι, στη βεράντα, στον κήπο, γύρω από την πισίνα ή εξωτερικούς χώρους μαγαζιών κλπ. ακόμα και στην παραλία ως διάδρομος.
Ένας άλλος τρόπος χρήσης είναι ως διαχωριστικό σε ενιαίους χώρους όπως μπαλκόνια, βεράντες, φράκτες για περίφραξη.

Οι χρήσεις τους πολλές όση και η φαντασία μας.
Μάλλον όλοι όσοι έχετε μια πίσω αυλή, έχετε επίσης και ένα άνετο μέρος για αναψυχή εκεί.
Αποτελεί ένα διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να κάνει αυτό το μέρος όμορφο και να του προσθέσει ζεστασιά.
Εκτός από αυτό φαίνεται να ταιριάζει πολύ καλά με το φυσικό περιβάλλον.

Υπάρχουν πολλά είδη πατώματος-δαπέδου deck εξωτερικού χώρου, έτσι δεν είναι πραγματικά πρόβλημα για να βρείτε αυτό που θα σας αρέσει.

Με το πάτωμα-δάπεδο deck εξωτερικού χώρου μπορούμε να απολαύσουμε την ηρεμία και ζεστασιά που προσφέρει η φυσική ομορφιά του ξύλου.
Η ομορφιά και η φυσικότητα του ξύλου μεταφέρεται στον εξωτερικό χώρο με τα ξύλινα πατώματα-δάπεδα deck .

Τα συνθετικά πατώματα-δάπεδα deck WPC τα προτιμούν για μπαλκόνια, βεράντες, γύρω από πισίνες,σε καφετέριες, μπαρ, για διαδρόμους σε παραλίες , ακόμα και ως φράχτες οικοπέδων.

Τα πατώματα-δάπεδα εξωτερικού χώρου deck χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία για την επένδυση επιφανειών
εκτεθειμένων στις συνθήκες του περιβάλλοντος όπως πισίνες, κήπους, σκάλες, χώρους πάρκων.