Δεν έχετε Κομοδίνο; 4 Εναλλακτικές Ιδέες που θα σας Ενθουσιάσουν!

κομοδίνο

Αν το υπνοδωμάτιό σας είναι μικρό και δεν χωράει κομοδίνο ή αν απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, υπάρχουν πολλοί τρόποι.

Οι επιφάνειες και οι χώροι που βρίσκονται δίπλα στο κρεβάτι είναι ιδιαίτερα πρακτικοί και χρήσιμοι. Φιλοξενούν ένα πορτατίφ για το βραδινό διάβασμα και δημιουργούν χώρους για να αφήσετε βιβλία, smartphones, ένα ποτήρι νερό κλπ. Τα κομοδίνα ωστόσο δεν είναι η μόνη λύση. Δείτε παρακάτω 4 εναλλακτικές ιδέες που είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσουν.

Κρεμαστό κομοδίνο

Κρεμαστό κομοδίνο

Κρεμαστό κομοδίνο

Αν ο χώρος δίπλα στο κρεβάτι δεν είναι αρκετός για να φιλοξενήσει ένα κομοδίνο ή αν απλώς δεν θέλετε να ‘κλείσετε’ τον χώρο με ένα κανονικό έπιπλο, τότε να μια πολύ έξυπνη ιδέα: στερεώστε στο ταβάνι έναν γάντζο, περάστε από μέσα σχοινιά και δημιουργήστε ένα κρεμαστό κομοδίνο!

Σκαμπό

Σκαμπό

Σκαμπό

Ένα μικρό σκαμπό είναι η ιδανική επιφάνεια που χρειάζεστε για να αφήνετε τα πράγματά σας δίπλα στο κρεβάτι, πιάνοντας πολύ λιγότερο χώρο από ένα κανονικό κομοδίνο. Τα σκαμπό είναι κομψά και διακριτικά, θα τα βρείτε σε πολλά σχέδια και στυλ και χωράνε πραγματικά παντού, αφήνοντας ελεύθερο τον πολύτιμο χώρο του πατώματος.

Κομοδίνο-βιβλιοθήκη

Κομοδίνο Βιβλιοθήκη

Κομοδίνο Βιβλιοθήκη

Αν είστε λάτρεις του διαβάσματος και θέλετε να έχετε μερικά βιβλία δίπλα στο κρεβάτι, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προμηθευτείτε ένα μικρό έπιπλο με ροδάκια σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας. Εκεί μπορείτε να βάλετε όλα σας τα βιβλία, και παράλληλα να έχετε την επιφάνεια που χρειάζεστε για να τοποθετήσετε ένα laptop κ.α. Το καλύτερο; Μπορείτε να το μετακινείτε κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες σας για χώρο.

Σκάλα

Σκάλα

Σκάλα

Μια άλλη πολύ κομψή εναλλακτική ιδέα είναι να ακουμπήσετε στον τοίχο μια σκάλα. Αναλόγως το φάρδος που έχουν τα ‘σκαλιά’ μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα και σαν ράφια ή εναλλακτικά να βάλετε ένα πολύ μικρό σκαμπό στη βάση της. Χρησιμοποιήστε τη σκάλα για να στερεώσετε κάποια φωτιστική πηγή, να αφήσετε κάποιο ρούχο, τα βιβλία και τα υπόλοιπα αντικείμενα που χρειάζεστε πριν ξαπλώσετε και το πρωί που θα ξυπνήσετε.