Πατώματα - δάπεδα βινυλίου (Vinyl floors)

Πατώματα-δάπεδα βινυλίου (Vinyl floors)Μία ιδανική λύση για κάθε χώρο αποτελεί το πάτωμα - δάπεδο βινυλίου (vinyl floor).

Tα πατώματα - δάπεδα βινυλίου (vinyl floors) λόγω της αυξημένης αντoxής τους στην υγρασία, πέρα από την συνήθη χρήση τους σε κουζίνα και μπάνιο, χρησιμοποιούνται σήμερα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους οικιακούς ή επαγγελματικούς.

Με εκλεπτυσμένο design, εξαιρετική αντοχή στη φθορά, ευχάριστη ακουστική, εύκολη περιποίηση και διατήρηση το πάτωμα - δάπεδο βινυλίου (vinyl floor) είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε χώρο.
Με πολυάριθμα σχέδια από πέτρα και ξύλο, με ποιότητα, με απαράμιλλη αισθητική βασιστείτε στην ποιότητα των βινυλικών πατωμάτων - δαπέδων (vinyl floors) και ομορφύνετε το σπίτι σας,το γραφείο σας, το κατάστημα σας, το γυμναστήριο σας.

Η γρήγορη και καθαρή μεταχείριση και τοποθέτησή του, καθιστούν το πάτωμα - δάπεδο βινυλίου (vinyl floor) ιδανικό για ανακαινίσεις και για τοποθέτηση πάνω από ενδοδαπέδια θέρμανση.
Επιπλέον, η μαλακή του επιφάνεια χαρίζει μια αίσθηση άνεσης και θαλπωρής σε κάθε χώρο.

Τέλος ξεχωρίζουν λόγω των ιδιοτήτων τους που τα καθιστούν πατώματα-δάπεδα εύκολα στον καθαρισμό σε ζώνες υψηλής κυκλοφορίας και χρήσης , με ιδιότητες αντιστατικές, απορροφητικές κραδασμών και ήχου, αντιολισθητικές, αντιμικροβιακές με χαμηλό κόστος και εξαιρετικό κύκλο ζωής.