Προλουστραρισμένα - προγυαλισμένα πατώματα δάπεδα εσωτερικού χώρου

Φυσικό και ζωντανό υλικό, το προλουστραρισμένο - προγυαλισμένο πάτωμα - δάπεδο εσωτερικού χώρου αποπνέει αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο.

Εξάλλου το ξύλο είναι ένα υλικό που δίνει χρώμα και προτιμάται σε κλασικές αλλά και σε μοντέρνες κατοικίες.
Έχει μεγάλες θερμομονωτικές ικανότητες, είναι οικολογικό, αφού η υλοτομία είναι ελεγχόμενη σε προκαθορισμένες εκτάσεις.
Οι ίνες του απορροφούν την υγρασία χαρίζοντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, ενώ η επεξεργασία που έχει υποστεί, αλλά και οι βαφές το προστατεύουν στο πέρασμα του χρόνου.

Επιπλέον είναι φιλικό προς το περιβάλλον επειδή το μειωμένο πάχος του απαιτεί λιγότερη κατανάλωση ξυλείας έως και 40%.
Από την άλλη, υπάρχει και το προλουστραρισμένο - προγυαλισμένο μασίφ πάτωμα-δάπεδο το οποίο αποτελείται από το ίδιο είδος ξύλου και έχει πάχος που φτάνει τα 21mm.
Το συγκεκριμένο προσφέρει εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Το χειροποίητο, παλαιωμένο δάπεδο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία στην τελική επιφάνεια, ώστε η όψη του να δείχνει ταλαιπωρημένη και παραδοσιακή.
Γενικά φροντίζετε να προστατεύετε το ξύλινο δάπεδο από τον ήλιο καθαρίζοντάς το με ελαφρώς βρεγμένο πανί, ενώ προσέχετε να μη σύρετε πάνω του έπιπλα, για να μη γδέρνεται.

Στα ξύλινα προλουστραρισμένα - προγυαλισμένα πατώματα-δάπεδα μπορούμε πλέον να βρούμε πολλούς τύπους, χρώματα, σχέδια ανάλογα με το στυλ που θέλουμε να δώσουμε στο δικό μας χώρο.
Έτσι εάν θέλουμε ένα κλασσικό δρύινο, κάτι πιο εξωτικό (Wenge) ή πιο μοντέρνο (Bamboo) σήμερα μπορούμε να βρούμε λύσεις που ταιριάζουν στις δικές μας ανάγκες και προτιμήσεις.