Μελαμίνη Fundermax

Μελαμίνη FundermaxΜελαμίνη Fundermax : Η σειρά μελαμινικών επιφανειών Star Favorit της FunderMax, συνδυάζει τις αρετές των πιο ραφινάτων decor με αυτές των πιο εκλεπτυσμένων επιφανειών, παραδίνοντας ένα εξαιρετικά ποιοτικό τελικό προϊόν, που αποτελεί ιδανική λύση για εσωτερική επιπλοποιία τόσο στον οικιακό όσο και στον εμπορικό τομέα.

Πλεονεκτήματα που διαθέτει είναι η αντοχή σε κρούση και γρατσουνιές, η ευκολία στην επεξεργασία και τη βέλτιστη σχέση κόστους-οφέλους.
Η τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων, pattern και υφών παρέχουν στον εκάστοτε σχεδιαστή μοναδικές δυνατότητες δημιουργίας μέσα από αναρίθμητους συνδυασμούς.

Τα Star Favorit προιόντα είναι ιδιαίτερα, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, και ανταποκρίνονται πάντα στις απαιτήσεις της αγοράς.

Η εφαρμογή του μελαμινόφυλλου (φιλμ μελαμίνης melamine film) στην επιφάνεια του νοβοπάν (novopan ή μοριοσανίδα) είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Παρ όλα αυτά, η πραγματική πρόκληση έγκειται στην δημιουργία πάνελ μελαμίνη νοβοπάν (melamine faced chipboard, MFC) με ευρύτερα χαρακτηριστικά από μία τυπική έγχρωμη μελαμίνη νοβοπάν.

Η εξαιρετική απόδοση της απομίμησης των νερών και των αποχρώσεων της κάθε μίας από τις επιφάνειες καθιστά την Fundermax απαραίτητη σε όλες τις κατασκευές εσωτερικής (interior) επίπλωσης.

Είναι διαδεδομένη στις αγορές όλου του κόσμου!

Το τελικό αποτέλεσμα που θα έχετε στα έπιπλα που θα κατασκευάσετε χρησιμοποιώντας την είναι εντυπωσιακό ακόμη και στα έμπειρα μάτια επαγγελματιών του είδους.

Μπορεί να σας παραδοθεί τεμαχισμένη στα μέτρα σας και με συγκολλημένο PVC - ABS.

Διαστάσεις : 2820 x 2070 mm

Διαθεσιμότητα σε 18 mm

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να μην μπορούν να αποδώσουν πιστά τη χρωματική απεικόνιση των προϊόντων.