Μελαμίνη Alfa Wood

Μελαμίνη Alfa WoodΠροϊόν με όνομα και επώνυμο: ALFA WOOD (Alfawood) επιφάνεια ή πάνελ ή panel μελαμίνη νοβοπάν ή melamine faced chipboard ή MFC ή MFPB.

Για περισσότερα από 38 χρόνια ο όμιλος ALFA WOOD αποτελεί τη φυσική δύναμη στην βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου.
“ Φυσική” , γιατί είναι αφοσιωμένη σε ένα μοναδικό δώρο της φύσης, το ξύλο, αλλά και γιατί η πορεία και η εξέλιξη του ομίλου αποκαλύπτουν μία εσωτερική, φυσική ενέργεια που θέτει διαρκώς νέους στόχους και τους υλοποιεί … και “ δύναμη” γιατί σήμερα η ALFA WOOD είναι μία κορυφαία εταιρεία βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου που συμβάλλει ακόμη και στην εθνική ανάπτυξη της οικονομίας.
O όμιλος ΑLFA WOOD χαρακτηρίζεται από την αγάπη στο ξύλο, την ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό, την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, τις νέες τεχνολογίες, τους φιλόδοξους στόχους και τη μελετημένη στρατηγική.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου σε Λάρισα, Γρεβενά & Νευροκόπι  καλύπτουν τις ανάγκες τις εγχώριας αγοράς αλλά και του εξωτερικού, παράγοντας τεράστια γκάμα προϊόντων.

Η ALFA WOOD επιφάνεια ή πάνελ ή panel μελαμίνη νοβοπάν ή melamine faced chipboard ή MFC ή MFPB αποτελεί ένα κατασκευαστικό υλικό  επιπλοποιίας υψηλής αντοχής και ποιότητας.
Επίσης μας διασφαλίζει:
• υψηλή και σταθερή ποιότητα
• ευρεία γκάμα που να καλύπτει σύνθετες και ειδικές ανάγκες

Είναι ένα από τα διακοσμητικά υλικά επιπλοποιίας, που προσφέρει καλαίσθητες και ολοκληρωμένες προτάσεις σε ιδιώτες, επαγγελματίες και σε ξενοδοχειακούς χώρους.

Κατασκευάζεται από υλικά που είναι πιστοποιημένα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Ε1, ώστε να είναι φιλική προς το περιβάλλον και να μην περιέχει επικίνδυνες ουσίες για τον άνθρωπο, ενώ η παραγωγική διαδικασία που ακολουθεί είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001.(ΤUV)

Η εταιρική κουλτούρα της ALFA WOOD συνδέεται στενά με την περιβαλλοντική της συνείδηση.
Αυτός είναι και ο λόγος που εκμεταλλεύεται ακόμη και τα υποπροϊόντα της, όπως το πριονίδι.

Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς για σταθερή ποιότητα, λειτουργικότητα και χαμηλό κόστος.

Όποιο και αν είναι το στυλ που επιλέγετε να ακολουθήσετε, το σίγουρο είναι ότι ο χώρος σας θα χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική με την μελαμίνη ALFA WOOD.
Εσείς απλά βάλτε τη φαντασία και το μεράκι σας!

Μπορεί να σας παραδοθεί τεμαχισμένη στα μέτρα σας και με συγκολλημένο PVC - ABS.

Διαστάσεις  : 366 x 183 cm

Δυνατότητα extra διαστάσεων 280 x 183 cm - 240 x 183 cm

Διαθεσιμότητα σε 8, 16, 18, 25 mm
Παραγωγή κατόπιν παραγγελίας σε 6, 10, 12, 22, 30, 38mm.

Διατίθενται και σε MDF, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.