Κόντρα πλακέ Σημύδα

Το κόντρα πλακέ σημύδα κατέχει εξέχουσα θέση ανάμεσα στα πολλά ποιοτικά προϊόντα, που παράγεται 100% από ξυλεία σημύδας, και θεωρείται από τις καλύτερες πρώτες ύλες για κόντρα πλακέ εξωτερικής χρήσης.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε κατασκευή εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, όπως εξώθυρες, πόρτες, γκαράζ, κουφώματα, επικάλυψη τοιχοποιίας, καθώς και για κάθε ναυπηγική χρήση, υπό την προϋπόθεση της σωστής χρήσης, επεξεργασίας και προστασίας του.

Έχει λειασμένες επιφάνειες και στις δυο όψεις του και αποτελείται από ξυλόφυλλα (καπλαμάδες) πάχους 1,4mm , ένα χαρακτηριστικό που το κάνει ανθεκτικό για πολλαπλές εφαρμογές .

Η συγκόλληση των ξυλόφυλλών του γίνεται με φαινολικές κόλλες (WBP WATER BOILED PROOF) και έχει την εμπορική ονομασία κόντρα πλακέ σημύδα εξωτερικής χρήσης ή κόντρα πλακέ σημύδα θαλάσσης.

Έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για εσωτερική και εξωτερική χρήση:
Αθλητικές εγκαταστάσεις - Παιχνίδια - Παιδικές χαρές - Ηχεία - Σκελετός επίπλων - Γραφεία και σχολικές αίθουσες - Έπιπλα κουζίνας - Έπιπλα κήπου - Έπιπλα μπάνιου - Τραπέζια - Ράφια - Μεταφορές - Συσκευασία - Κουφώματα

Ως δομικό υλικό, είναι πολύ δημοφιλές σε ολόκληρο τον κλάδο των κατασκευών.
Χρησιμοποιείται σε συστήματα καλουπώματος, στέγες, τοίχους, δάπεδα και, καθώς και την κατασκευή υποστρωμάτων δαπέδων, στην εσωτερική διακόσμηση.
Οι ειδικοί εκτιμούν την υψηλή ανθεκτικότητα και αντοχή στη φθορά του.
Οι σχεδιαστές το επιλέγουν για την αισθητική του ποιότητα και την ευκολία χειρισμού του, έτσι ώστε να μπορούν πιο εύκολα να δημιουργήσουν εσωτερικούς χώρους φωτεινούς και φιλικούς προς το περιβάλλον.

Αποτελεί μια σύγχρονη λύση που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία εξοπλισμού μεταφορών και της ναυπηγικής βιομηχανίας.
Χρησιμοποιείται ως δάπεδο και υλικό τοιχοποιίας για εμπορικά φορτηγάκια γιατί παρέχει τα δομικά στοιχεία που μπορούν να αντέξουν την πίεση.

Χρησιμοποιείται ευρέως και στη συσκευασία.
Τα κουτιά από αυτό είναι εξαιρετικά ελαφρά και ανθεκτικά στην υγρασία.
Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες, η συσκευασία είναι επαναχρησιμοποιήσιμη.

Λόγω λεπτή λείανσης, έχει μια ελκυστική, λεία επιφάνεια. Είναι η ιδανική επιλογή για το λουστράρισμα ή τη ζωγραφική. Το υλικό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την κατασκευή του κομψών και ελαφρών επίπλων.

Είναι ιδανικό για την εσωτερική βαφή και επικάλυψη με διαφανείς και μη διαφανείς επιστρώσεις όπως για παράδειγμα HPL , φορμάικα κλπ.

Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και συνοδεύεται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ: BB/BB - BB/CP
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 2500 x 1250 mm - 1525 x 3050 mm
ΠΑΧΟΣ: Διαθεσιμότητα σε 6.5, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 30 mm

Η εταιρεία μας προσφέρει το κόντρα πλακέ σημύδα με εξαιρετική σχέση τιμής – ποιότητας.